perjantai 11. huhtikuuta 2014

Viikonloppuna hellitään metallin ystäviä ja levylöydöistä haaveilevia

Lutakon neljän keikan viikon kruunaa viikonloppuna vietettävät metalli-illat. Viikolla esiintyivät Happoradio ja Red Fang, viikonlopuksi on taas luvassa metallimusiikkia niin perjantaina kuin lauantainakin. Molempina iltoina lavalle astelee pääesiintyjän lisäksi kaksi muutakin bändiä. Perjantaina hemmottelemme äärimetallin ystäviä kevätkauden toisella black –illalla, jossa mukana mm. juuri maineikkaan Candlelight Recordsin kanssa levydiilin tehnyt Saturnian Mist. Lauantaina puolestaan vietämme power metal –juhlaa saksalaisen Freedom Callin johdolla.

Perjantain aikataulu: 20.00 ovet auki, 20.30 Charnel Winds, 21.45 Verge, 22.45 Saturnian Mist

Lauantain aikataulu: 20.00 ovet auki, 20.30 Constantine, 21.30 Heavy Metal Perse, 22.30 Freedom Call

Sunnuntaita voikin sitten viettää leppoisasti levyostoksia tehden, kun Tanssisali Lutakossa järjestetään levymessut. Musiikkiostospäätöksiä tehdessä, voivat täysi-ikäiset käydä hakemassa vahvistusta ostoaikomuksille myös baarin puolelta, vaikka Lutakon omista olutmerkeistä nauttien. Ovet auki klo 11-16 ja sisäänpääsykin vaivaiset 3 euroa.

Mikäli ei metallit kiinnosta, on Ilokiven suunnalla tarjolla Jyrock merkkistä toimintaa enemmän indiehengessä. Paikan päältä varmasti bongattavissa myös useita Lutakosta tuttuja naamoja.


"Saturnian Mist - Aura Mystica"

"Freedom Call - Union Of The Strong"


http://www.jelmu.net/

https://www.facebook.com/lutakkoclub?fref=ts
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti