tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lutakossa erikoisohjelmaa r'n'b-popista EDM:n kautta lastenheviin: SICI, Orkidea & Friends, Hevisaurus

Lutakon viikonloppu on täynnä mitä ihmeellisempiä asioita. Lauantaina Lutakon suositut elektronisen musiikin illat saavat jatkoa, kun trancetähti Orkidea frendeineen pistää bileet pystyyn. Mukana Heavyweight DJ’s sekä Blackout-bileitä järjestävä Royalties Of Sound. Meininki tulee olemaan Blackout potenssiin sata!

Tunnelmasta toiseen: Sunnuntaina talossa supersuosittu lastenmusiikiyhtye Hevisaurus. Mutta ennen tätä kaikkea viikonlopun räjäyttää käyntiin pop/r’n’b-yhtye SICI. Hevisaurus-keikan käytännön järjestelyistä ja oheisohjemasta luvassa tietoa vielä myöhemmin tällä viikolla kaikille tietoa janoaville. Kannattaa siis seurailla Tanssisali Lutakon tiedotteita. Kerrotaan kuitenkin jo nyt että pikkuihmisten erityistarpeet on huomioitu vaunuparkista vaipanvaihtoon, joten liput voi huoletta ostaa koko perheelle.

Ensi viikolla mm. Within Tempationista, Thresholdista ja muista nimibändeistä tuttu brittijoukkio Maiden United esittää akustisia tulkintoja Iron Maiden klassikkobiiseistä keskiviikkona. Torstaina kevään toisella Offroad Clubilla kanadalainen Nadja, perjantaina skeittibileet ja lauantaina FM2000 ja nukketeatteri.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti